De provincie Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder
Delegatie uit de provincie Limburg samen met een aantal vertegenwoordigers van de stadsbibliotheek

Provincie Limburg op handelsmissie in Guangdong

dinsdag, 06 december 2016

Een Limburgse delegatie bezoekt deze week onze zusterprovincie Guangdong - één van de belangrijkste handelsprovincies in China - om Limburg toeristisch en economisch te promoten. Bekijk hier de TVL-reportage over de handelsmissie.

Wederzijdse regiopromotie

Deze week staan belangrijke ontmoetingen op het programma.
Zo zal een Letter of Intent getekend worden met het departement communicatie om de samenwerking rond wederzijdse regiopromotie te versterken. Vooral de thema's cultuur, ondernemerschap, economie, sport, toerisme en de jumelage zelf zullen aan bod komen.

Opening nieuwe tentoonstelling over Limburg

In oktober 2015 mocht de provincie Limburg zich al voorstellen aan de inwoners van Guangdong met een tentoonstelling in de grote stadsbibliotheek van Guangzhou. Meer dan 60 boeken over Limburg werden uitgestald in de bibliotheek.

Deze week vullen we de bibliotheek aan met 1.500 boeken van Belgische schrijvers. De provincie Limburg schenkt uiteraard ook drie nieuwe boeken over Limburg. Alles is terug te vinden op de internationale afdeling. Bekijk de TVL-reportage over de opening van de nieuwe tentoonstelling over Limburg.

Lees meer details over deze reis in het persbericht.

Nieuws op maat

Het overzicht van nieuws, door jou gekozen ...

Dit e-mailadres bestaat al. Je kunt jouw voorkeuren altijd aanpassen via jouw account.