De provincie Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder
Gastredactrices Chloë en Magali

Chloë en Magali zijn onze nieuwe gastredactrices!

vrijdag, 27 oktober 2017

Vanaf vrijdag 27 oktober nemen Chloë en Magali de Facebookpagina van het Limburgsymbool over.

Wie zijn Chloë en Magali?

Je kent deze zusjes wellicht van hun deelname aan Mijn Pop-up Restaurant op VTM.

Magali (25) en Chloë (27) Szpyt zijn afkomstig uit Paal-Beringen. Ze houden allebei enorm van koken, lekker eten en drinken, natuur, dieren, muziek en reizen. Ze gaan dan ook vaak samen uit om iets lekkers te gaan eten of een stapje in de wereld te zetten. Het afgelopen jaar hebben ze enkele pop-up concepten in Hasselt en Beringen op poten gezet en het kookboek “Bowl Food” uitgebracht. Daarmee staan ze binnenkort (op 11/11) ook op de boekenbeurs.

Chloë en Magali: “We houden allebei van de warmte en gastvrijheid van de Limburgers. Daar kunnen we ons helemaal in terugvinden, gezien onze Italiaanse roots. Bovendien houden we van de vele leuke plekjes die je in Limburg kan vinden. Of het nu een picknick aan een meer is, een wandeling op de tris, of klinken met een heerlijk Limburgs wijntje, we doen het allemaal even graag! Magali houdt trouwens zelfs zoveel van Limburg dat ze enkele dagen geleden haar eigen stekje aan koersels kapelleke heeft gekocht :)”

Volg de culinaire belevenissen van deze zusjes op www.facebook.com/limburgsymbool.

Voor échte Limburgse verhalen moet je bij ons zijn!

Blijf op de hoogte van wat er leeft in Limburg. Ontdek waarom zoveel Limburgers elk op hun eigen manier van Limburg houden op www.facebook.com/limburgsymbool.

Nieuws op maat

Het overzicht van nieuws, door jou gekozen ...

Dit e-mailadres bestaat al. Je kunt jouw voorkeuren altijd aanpassen via jouw account.