De provincie Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder
Gastredacteur Bart Gregoor

Ondernemer Bart Gregoor zet Limburg sportief in de kijker op facebook

vrijdag, 02 februari 2018

Vanaf vrijdag 2 februari neemt Bart Gregoor onze facebookpagina van het Limburgsymbool over.

Wie is Bart Gregoor?

Bart Gregoor (34 jaar) uit Kortessem werkt voor Café Coureur. Om de 7 seconden denkt hij aan fietsen. En ondernemen. Zo is Café Coureur ontstaan. Een verhaal dat bolstaat van creatieve projecten en co-creaties. In 2013 reed hij  de volledige Tour de France in zijn ééntje (met zijn papa als soigneur) om geld in te zamelen voor een kinderziekenhuis. Goesting en focus zijn z’n drijfveren. En hij is zot op ravotten met zijn zoontje Pepijn, koffie, design en marketing.

Bart Gregoor: “Mijn ambitie is om met Café Coureur de sportief fietsende internationale toerist naar Limburg te halen. Onze diversiteit aan regio's, de natuurpracht, het erfgoed, de kasseibanen- en holle wegen zijn enorm mooi. Dat doorspekt met de bourgondische gastvrije omkadering maakt van Limburg de ideale provincie om te komen fietsen én ontspannen. Gezien de ligging zijn we ook de ideale uitvalsbasis voor de klimklassiekers in het voorjaar.”

Volg deze sportieve ondernemer de komende twee weken op www.facebook.com/limburgsymbool.

Voor échte Limburgse verhalen moet je bij ons zijn!

Blijf op de hoogte van wat er leeft in Limburg. Ontdek waarom zoveel Limburgers elk op hun eigen manier van Limburg houden op www.facebook.com/limburgsymbool.

Nieuws op maat

Het overzicht van nieuws, door jou gekozen ...

Dit e-mailadres bestaat al. Je kunt jouw voorkeuren altijd aanpassen via jouw account.