De provincie Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder
Gastfacebooker Steven Schepers

Steven Schepers (Oxfam Wereldwinkel) is onze nieuwe facebookredacteur

vrijdag, 29 september 2017

Vanaf vrijdag 29 september neemt Steven Schepers de Facebookpagina van het Limburgsymbool over.

Steven Schepers 

Steven Schepers uit Greenville (Houthalen) is vormingswerker van Oxfam-Wereldwinkels regio Hasselt. Hij werkt vanuit de Dorpsstraat in Hasselt. Als hij niet thuis is, vertoeft hij in de Limburgse bossen en velden of zit aan tafel bij zijn moeder.

Hij hoopt dat Limburg, in navolging van de vier andere Vlaamse provincies, ook een officiële FairTradeProvincie mag worden.

Steven: “Ik hou van Limburg omdat bij ons rang noch stand geldt, de deuren gaan altijd open wanneer je aanklopt. Ook ben ik trots dat Limburg zich resoluut aan de kop van de vierde industriële revolutie zet.”

Fair Trade en kringloopeconomie in de kijker

Steven zal de komende 2 weken aandacht besteden aan fair trade en duurzame en creatieve deelinitiatieven in onze provincie. Je kunt hem volgen via www.facebook.com/limburgsymbool.

Wil je zelf ook je steentje bijdragen aan onze kringloopeconomie en deelnemen aan toffe activiteiten en workshops? Kijk dan zeker eens op www.festivalretour.be.

Voor échte Limburgse verhalen moet je bij ons zijn!

Blijf op de hoogte van wat er leeft in Limburg. Ontdek waarom zoveel Limburgers elk op hun eigen manier van Limburg houden op www.facebook.com/limburgsymbool.

Nieuws op maat

Het overzicht van nieuws, door jou gekozen ...

Dit e-mailadres bestaat al. Je kunt jouw voorkeuren altijd aanpassen via jouw account.